Header AD

sidebar ads

Bocairent programa un “Novembre boletaire”

Amb tres propostes diferents celebrarà Bocairent l’arribada dels pebrassos a les seues serres. Així, aquest mateix dimecres, 31 d’octubre, arranca la primera edició del “Novembre boletaire”, la versió de tardor dels estiuencs “mossets de plaer”, tal i com assenyala la regidora de Turisme, Noelia Vañó. D’aquesta forma, sis establiments (els hotels l’Àgora i l’Estació, el bar Sifó, la cafeteria l’Esglai i els restaurants el Càmping de Mariola i el Ravalet) oferiran una tapa elaborada amb bolets i una beguda per dos euros fins el dia 18. A més, la campanya preveu el sorteig de tres premis consistents en una invitació per a dos persones per al dinar del 5é Concurs gastronòmic de carn de caça i de bolets que organitzat per l’Ajuntament i per l’associació d’hostalers tindrà lloc el dia 26 a l’hotel Ferrero amb la participació prevista d’una vintena de restauradors professionals de la Comunitat Valenciana.
Per a Vañó, aquestes iniciatives “demostren la implicació dels nostres hostalers en la promoció de Bocairent ja que la idea del ‘Novembre boletaire’ va sorgir dissabte passat i en tan sols quatre dies l’hem pogut posar en marxa”. Igualment, la responsable municipal també destaca com “la proposta ve a completar un certamen culinari que en poques edicions s’ha consolidat plenament en el panorama gastronòmic valencià”.
Finalment, el dia 17 i de la mà de la Regidoria de Cultura es desenvoluparà la tercera activitat. Es tracta d’una ruta que baix el títol “Riquesa i tradició micològica valenciana” realitzarà el biòleg i expert en la matèria Antoni Conca en el marc de la Setmana de la ciència del Campus d’Alcoi de la Universitat politècnica de València. Una xerrada, a les 9.00 h a la Sala Joan de Joanes, servirà per introduir-se en el tema mentre que posteriorment els participants es desplaçaran a la serra de Mariola per a la recerca de tot tipus de fongs. La jornada acabarà amb la identificació dels exemplars trobats.
Bocairent programa un “Novembre boletaire” Bocairent programa un “Novembre boletaire” Reviewed by Jairo Molina Carbonell on 11:43:00 Rating: 5

Post AD