Header AD

sidebar ads

Bocairent obri la temporada de piscina municipal amb nous vestidors

Bocairent va obrir dissabte passat la campanya d’estiu de la piscina municipal amb uns vestidors totalment remodelats com a principal novetat. D’esta forma, les dependències guanyen en “comoditat, prestacions i higiene” segons el regidor d’Esport, Antonio Santonja, gràcies a una inversió de 77.400 euros aportats pel Pla provincial d’obres i de serveis de la Diputació de València.

Igualment, també canvia l’horari que s’amplia durant el cap de setmana fins les 20h, per les 19h dels dies feiners, mentre que l’obertura serà a les 10,30 h de dilluns a diumenge. Per contra, les tarifes d’accés romanen invariables “malgrat ser-hi de les més econòmiques de tota la contornada”, tal i com apunta Santonja.

Així mateix, la Regidoria d’Esports ofereix un ventall de cursos per a juliol des de 4 anys a adults passant per iniciació (1r i 2n de Primària), perfeccionament (a partir de 3r de Primària) i entrenament sense deixar de banda l’aeròbic d’aigua. En esta ocasió els membres de la mateixa família que s’inscriguen tenen descomptes importants de fins el 20%.

Font: Comarcalia.info
Bocairent obri la temporada de piscina municipal amb nous vestidors Bocairent obri la temporada de piscina municipal amb nous vestidors Reviewed by Anónimo on 13:31:00 Rating: 5

Post AD