Bocairent organitza un viatge promocional per a més de 50 professionals


Bocairent va viure aquest dimecres, 9 de maig, un fam trip o viatge promocional destinat a “donar a conèixer els nostres principals atractius i l’ampla oferta hostalera i de serveis disponible”, en paraules de la regidora de Turisme, Noelia Vañó. De fet, la cita va congregar a més de 50 professional entre agents, periodistes i tècnics de diverses institucions que van visitar els monuments de la localitat i les propostes d’un total de quinze establiments. A més, el consistori va editar un full que recull aquesta informació amb el preu inclòs “de forma que resulte més còmoda la planificació de les estades”, segons Vañó.
Per a la titular municipal, comptar “amb el suport de tantes empreses locals és un motiu de satisfacció ja que es van voler sumar des d’un principi a una acció que també va ser molt ben rebuda pels professionals del sector com demostra la gran afluència i la resposta obtinguda”. Igualment, Noelia Vañó assenyala que “l’Ajuntament i l’àmbit privat hem de continuar treballant conjuntament en iniciatives d’aquest tipus per situar Bocairent com el destí turístic de referència que el seu patrimoni monumental i mediambiental i els seues serveis mereixen”.
Bocairent organitza un viatge promocional per a més de 50 professionals Bocairent organitza un viatge promocional per a més de 50 professionals Reviewed by Anónimo on 19:00:00 Rating: 5

Post AD