Bocairent dedica el Dia del Medi Ambient a la Serra de Mariola


Bocairent dedica la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient a celebrar el 10è aniversari de la declaració de la Serra de Mariola com a parc natural. Ho fa aquest divendres i aquest dissabte (8 i 9 de juny), amb activitats destinades als xiquets i amb una excursió i una conferència. A més, des de dissabte passat es pot contemplar una exposició de fotografies de paisatges de la serra.
Divendres hi haurà el taller infantil 'Imagina, recicla i crea' al Bar de la Joventut, de 18.00 a 20.00 h. Dissabte, el taller infantil serà 'Jugar a reciclar: fer instruments musicals', de 17.00 a 19.00 h, al matei lloc.
També dissabte es farà una excursió fins a l'ermita de Santa Bàrbara, amb eixida a les 8.30 h, organitzada pel Centre Excursionista; i a les 20.30 h es podrà escoltar la conferència 'Serra de Mariola: llegendària terra nostra. Posada en valor del patrimoni de la serra', a càrrec de Miquel Vives, tècnic del parca natural, a la sala Joan de Joanes.
En aquesta mateixa sala és on es troba l'exposició 'Paratge de Mariola', amb fotografies d'Art-92.
Bocairent dedica el Dia del Medi Ambient a la Serra de Mariola Bocairent dedica el Dia del Medi Ambient a la Serra de Mariola Reviewed by Anónimo on 23:25:00 Rating: 5

Post AD