Bocairent haurà de construir un col·lector general d'aigües nou

L'Ajuntament de Bocairent ha presentat a la Generalitat un projecte per a la construcció d'una nova conducció que substituïsca l'actual col·lector general d'aigües, una obra pressupostada en 500.000 euros i que es considera que té un caràcter urgent. L'estudi s'ha fet a requeriment de la pròpia Generalitat davant les deficiències observades en la infraestructura.

El batle de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, s'ha reunit amb el Director General de l'Aigua, José Albero, a qui ha demanat ja que els tècnics del departament estudien la proposta per tal que es puga incloure en els pressupostos de la Generalitat del 2013.

L'estudi planteja substituir la conducció actual per una altra que alterne intervals per gravetat amb tres estacions de bombeig que eleven el cabal des del pont de Sant Blai, a la meitat de l’avinguda d’Espanya i al carrer de la Baixada del Tint.
Bocairent haurà de construir un col·lector general d'aigües nou Bocairent haurà de construir un col·lector general d'aigües nou Reviewed by Anónimo on 13:27:00 Rating: 5

Post AD