Preocupació en les associacions pels malalts d'Alzheimer per les retallades i la desaparició de l'obra social de caixes d'estalvi


La Federació Valenciana d'Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer reaitza cada dos anys jornades de convivència, destinades a millorar les relacions entre les distintes associacions i tractar temàtiques que els afecten de manera conjunta. La que s'ha convocat enguany es fa a Bocairent, on s'espera l'assistència de 95 persones.
Divendres 1 i dissabte 2 de juny, les jornades debatran la situació econòmica actual, marcada per les retallades i per la desaparició de les obres socials de la major part de les caixes d'estalvi, la qual cosa implica la necessitat de cercar noves formes de finançament. S'hi tractarà també el 'Dossier de tallers nous desenvolupats per associacions federades' que explica les noves teràpies no farmacològiques que realitzen les associacions.

D'altra banda s'han previst tallers de risoteràpia, jocs cooperatius i eines de resolució de conflictes, pensats per a millorar les relacions i la cohesió entre equips de treball.

Dissabte es farà un debat sobre les conclusions i una visita als llocs més emblemàtics de la localitat. Les jornades s'han organitzat amb la col·laboració de l'associació de Bocairent i de l'Ajuntament.
Preocupació en les associacions pels malalts d'Alzheimer per les retallades i la desaparició de l'obra social de caixes d'estalvi Preocupació en les associacions pels malalts d'Alzheimer per les retallades i la desaparició de l'obra social de caixes d'estalvi Reviewed by Anónimo on 11:03:00 Rating: 5

Post AD