Els voluntaris s'organitzen en la xarxa

La resposta ciutadana a l'incendi que afecta des de dijous la Serra de Mariola no s'ha fet esperar. Les nombroses aportacions realitzades per les xarxes socials, en forma d'informació o fotografies, s'ha concretat ja en la creació d'una plataforma per coordinar la repoblació: voluntarisamariola.org. En poc temps més de 300 persones s'han sumat a aquesta iniciativa.
Des de 'voluntarisamariola.org' han volgut aglutinar a tota aquella gent que durant aquests dies ha mostrat la seua predisposició a ajudar. Tot i sabent la dificultat de coordinar el voluntariat encara amb el foc actiu, el que s'està fent és recollir les dades de tota la gent per tal de participar a futures accions de repoblació a l'Alcoià i el Comtat arran dels incendis d'aquests dies.
Com informen des de la web, s'han creat tres blocs d'ajuda diferent: Mà d'obra, Informació, Ferramentes i materials per a la repoblació. L'usuari/voluntari ha d'escollir en quines d'aquestes tasque pretén col·laborar.
Amb tota aquesta informació organitzada i classificada es podrà informar de les associacions o organismes que estiguen encarregats de la repoblació, per tal d'ajudar-los.
Els voluntaris s'organitzen en la xarxa Els voluntaris s'organitzen en la xarxa Reviewed by Anónimo on 16:48:00 Rating: 5

Post AD