Un vídeo sobre l'Alzheimer guanya el premi 'Acurta't' 2012

En algun racó de la memòria’, un vídeo dels agullentins Pedro i Carlos Hermoso, és l’obra guanyadora del 3r Concurs de Curtmetratges Vila d’Agullent ‘Acurta’t’, premi que es va donar a conèixer diumenge passat en una gala celebrda a l’auditori Josep M. Bru.

El curt, que tracta la temàtica de la malaltia d’Alzheimer, rebé el primer premi atorgat pel jurat, dotat amb 300 euros, i també també s’endugué per votació popular el premi del públic.
El segon premi, dotat amb 200 euros, fou per al treball coral titulat ‘Lliure Dependència’ i realitzat pels ontinyentins Héctor Reig, Jordi Sempere, Christian Calatayud, Borja Beneyto, Oscar Martí i Rafa Beneyto. El tercer premi va anar a parar als joves de Bocairent Lorena Velasco, Esther Blázquez, Jairo Molina i Ali Alien, qui es van endur els 100 euros com a tercers classificats amb el curt titulat ‘Lluny del camí’ .
Un vídeo sobre l'Alzheimer guanya el premi 'Acurta't' 2012 Un vídeo sobre l'Alzheimer guanya el premi 'Acurta't' 2012 Reviewed by Anónimo on 22:57:00 Rating: 5

Post AD