Antonio Castelló i la Unió Musical, guardonats amb el Premi 9 d'Octubre de Bocairent

El Consell Municipal de Cultura de Bocairent ha atorgat els Premis 9 d'Octubre del municipi al fotògraf Antonio Castelló, en l’àmbit individual, i a l’Associació Unió Musical, en l’apartat col·lectiu. La decisió és fruit de la votació en què hi han participat vint representants de diferents entitats i col·lectius locals. Aquests guardons es lliuraran durant una gala el proper 9 d'Octubre, una data que el batle, Josep-Vicent Ferre, ha ressaltat que 'volem seguir celebrant com l’efemèride es mereix'.
Juntament amb Antonio Castelló, optaven al premi el compositor i director de banda Francisco Belda, el músic Hilario Belda i el coreògraf Jesús Condés. El reconeixement se li atrorga 'per la trajectòria artística en el món de la fotografia' i pels mèrits com a 'cronista local' ja que les imatges 'han recollit els moments més importants de la vida sociocultural del poble', segons la informació facilitada per l'Ajuntament.
Quant a la societat musical, premiada pels 88 anys dedicada 'al món de la cultura musical' i com a homenatge 'a tots els músics que des del 1924' han integrat les seues files, va superar per un vot el grup de danses Cardaors.
Antonio Castelló i la Unió Musical, guardonats amb el Premi 9 d'Octubre de Bocairent Antonio Castelló i la Unió Musical, guardonats amb el Premi 9 d'Octubre de Bocairent Reviewed by Anónimo on 12:28:00 Rating: 5

Post AD