Benigànim, Bocairent i Moixent entre les primeres localitats en rebre els nous valors cadastrals per Internet

Bèlgida, Benigànim, Bocairent, Fontanars dels Alforins, la Granja de la Costera, Moixent i Vallés estan entre les primeres localitats valencianes que rebran el valor actualitzat del cadastre dels immobles per Internet. Els titulars podran conèixer així el valor emprat la firma electrònica o la clau d’accés comunicada per la Gerència del Cadastre i sense necessitat de moure’s del seu domicili.

Des del dia 25 d’agost, i fins al 20 de setembre, els titulars dels immobles situats en estos municipis, en els quals es desenvolupen procediments de valoració cadastral, poden obtenir a través d’Internet (http://www.sedecatastro.gob.es/) la notificació electrònica dels nous valors cadastrals que seran efectius a partir del pròxim 1 de gener de 2013.

A més podran descarregar-se, de forma totalment gratuïta, un certificat descriptiu i gràfic que complementa la informació de l’immoble inclosa en la notificació, segons ha informat la Delegació del Govern.

La iniciativa, impulsada des de la Direcció general del Cadastre, dependent del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, suposa un pas més en la implantació de l’Administració Electrònica en els serveis cadastrals.

D’aquesta manera es pretén que el sistema de notificació electrònica siga d’ús preferent enfront del tradicional repartiment de notificacions cadastrals per correu certificat, més ineficaç i incòmode per al ciutadà, atès que, en ocasions, li exigeix acudir personalment a l’oficina de Correus per a arreplegar els enviaments que realitza el Cadastre.

Així mateix, és més respectuós amb el medi ambient, ja que redueix el consum de paper i evita els desplaçaments necessaris per a realitzar aquest tipus de gestions pel mètode de repartiment tradicional. L’elecció d’aquest mitjà de notificació no obliga ni condiciona al ciutadà en el futur, no hi ha compromís de permanència.
Benigànim, Bocairent i Moixent entre les primeres localitats en rebre els nous valors cadastrals per Internet Benigànim, Bocairent i Moixent entre les primeres localitats en rebre els nous valors cadastrals per Internet Reviewed by Anónimo on 11:39:00 Rating: 5

Post AD