Bocairent rep una subvenció de 10.000 € de Diputació per promoure iniciatives turístiques

L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, i el diputat provincial de Turisme, Ernesto Sanjuán, han signat un conveni pel qual la Diputació de València aportarà 10.000 euros en quatre iniciatives en matèria turística promogudes pel consistori. Ferre recorda que l’auntament promou ofertes que abasteix “des del turisme més familiar amb la difusió de les diferents propostes hostaleres fins el turisme de congressos sense deixar de banda la millora dels serveis existents o l’anàlisi de noves vies d’optimització de recursos”.
Així, el patronat València, terra i mar esdevé de nou patrocinador del 5é Concurs de Carn de caça i de Bolets que tindrà lloc la tardor pròxima i que el darrer any va comptar amb la presència de 24 restauradors professionals de tota la comunitat. Igualment, el departament presidit per Sanjuán col·laborarà amb les 3s Jornades de Turisme d’Interior organitzades conjuntament entre l’Ajuntament i el campus d’Alcoi de la Universitat politècnica de València que en les seues primeres dos edicions han suposat la gestació de l’associació Serra Mariola que integra els municipis dels voltants del parc natural per traçar una línia conjunta de treball promocional dels seus atractius.
A més, l’ajuda ha permés realitzar-hi ja sengles edicions. Per una banda, està el fullet confeccionat amb motiu d’un viatge promocional per a més de 50 professionals entre agents, periodistes i tècnics de diverses institucions que van visitar els monuments de la localitat i les propostes d’un total de 15 establiments el 9 de maig passat. Per una altra, la implicació de l’entitat provincial ha sufragat part del cost de publicació del llibre ’150 anys Moros i cristians Bocairent 1860-2010′ presentat el recent 27 de juliol que revisa i actualitza de forma detallada el principal esdeveniment fester de la població a partir dels actes celebrats amb motiu del seu segle i mig d’existència.
Bocairent rep una subvenció de 10.000 € de Diputació per promoure iniciatives turístiques Bocairent rep una subvenció de 10.000 € de Diputació per promoure iniciatives turístiques Reviewed by Anónimo on 17:01:00 Rating: 5

Post AD