El CE Bocairent ascendeix a 1a regional

El sènior masculí del CE Bocairent celebrava amb un victòria per tres gols a un contra el Muro B en el primer partit preparatori de la temporada 2011-2012 disputat dissabte passat, 4 d’agost, l’ascens a la 1a regional del futbol valencià conegut el dia anterior. Així, divendres la federació autonòmica comunicava definitivament al club la pujada administrativa després de la renúncia del CF Portal del Caroig i d’haver-hi quedat en segona posició del mateix grup la temporada anterior amb tan sols tres derrotes, cap d’elles al camp del Poliesportiu municipal.
Isidro Borderia, amb l’ajuda en la preparació física de Javier Borderia, dirigirà per segona vegada un planter format íntegrament per components locals en la cinquena campanya del conjunt després de diversos anys d’absència. Per això, el club agraïa a “afició, jugadors, patrocinadors, directiva i Ajuntament” per contribuir a “acomplir” el repte marcat i ja treballa per impulsar el “sentiment blanc-i-blau” davant l’inici de la competició oficial el setembre pròxim. La següent cita, però, serà aquest dissabte a les 18.00 h amb el segon encontre de pretemporada contra l’Ontinyent B.
El CE Bocairent ascendeix a 1a regional El CE Bocairent ascendeix a 1a regional Reviewed by Anónimo on 19:03:00 Rating: 5

Post AD