Manuel Guijarro i Enrique Botella guanyen el 19é Concurs fotogràfic de Bocairent

Les “Balconades” de Manuel Guijarro i “Els camps” d’Enrique Botella van ser les imatges més destacades del 19é Concurs de fotografia Bocairent i el seu entorn. La regidora de Turisme, Noelia Vañó, i els fotògrafs José Antonio Bernat, Francisco Grau, Jordi Jerez, Vicent Julià i Alberto Tormo conformaren el jurat encarregat de valorar les propostes dels trenta aficionats presentats. El veredicte es va donar a conèixer el passat dissabte, 28 de juliol, a la Sala Joan de Joanes on romandran exposades totes les imatges fins el pròxim 15 d’agost com “una forma més de promoció dels nostres atractius interpretats pels objectius d’autèntics mestres que cada any aporten nous punts de vista de la nostra riquesa patrimonial, festiva i mediambiental”, segons Vañó.
El segon premi en la modalitat de blanc-i-negre va recaure en José Francisco Beneyto amb una instantània pels voltants de l’ermita del Sant Cristo mentre que en color va anar a parar a Ricard Ferre per immortalitzar la nevada del passat 5 de febrer en plenes festes de Moros i cristians. Finalment, Blai Vanyó va conquerir l’accèssit per a la millor obra de participant local per “Detall d’un carrer”.
Foto: Enrique Botella i Blai Vanyó amb les imatges guardonades
Palmarés 2012 (autor, lema i títol)

Blanc-i-negre
1r premi: Manuel Guijarro López, Vitam, “Balconades”
2n premi: José Francisco Beneyto Rivera, El meu poble, “Ermita Santo Cristo”

Color
1r premi: Enrique Botella Más, EBM, “Camps de Bocairent, 2”
2n premi: Ricard Ferre Jornet, Nit i neu, “La plaça neu festa”

Accèssit a la millor obra de participant local
Blai Vanyó Vicedo, Bocairent 2012, “Detall d’un carrer”
Manuel Guijarro i Enrique Botella guanyen el 19é Concurs fotogràfic de Bocairent Manuel Guijarro i Enrique Botella guanyen el 19é Concurs fotogràfic de Bocairent Reviewed by Anónimo on 18:24:00 Rating: 5

Post AD