'Xarrades a la fresca' engega una nova edició

Les tradicionals 'Xarrades a la fresca' que cada any s'organitzen a Bocairent pel mes d'agost comencen aquest dimarts 14, de nou a la placeta de Sant Vicent dins el barri medieval. La xarrada inaugural la farà Raül Carbonell, de l'empresa Totglobo, qui parlarà sobre 'Les Dolomites en globus'.
La resta de conferències se succeiran fins divendres 17, amb les del fotògraf Vicent Julià 'La fotografia a Bocairent', dimecres 15; el director i compositor Rafael Pascual Vilaplana 'Les bandes de música: de la tradició a la contemporaneïtat', dijous 16. Finalment divendres la treballadora social Raquel Urenya i el psicòleg i drector del CRIS d'Onitnyent Jaume Ferrándiz tancaran la programacií amb 'La rehabilitació del malalt mental crònic: el CRIS com a experiència'.
Totes les xarrades començaran a les vuit de la vesprada, i en acabar-se s'hi ha previst cada nit un sopar popular al qual es pot sumar qualsevol persona prèvia reserva a l'hora de començar de les xarrades.
'Xarrades a la fresca' engega una nova edició 'Xarrades a la fresca' engega una nova edició Reviewed by Anónimo on 11:13:00 Rating: 5

Post AD