La Mancomunitat de la Vall d’Albaida organitza un nou curs sobre turisme i noves tecnologies

Amb el nom ‘Blog i e-mail marketing’ la Mancomnitat de la Vall d’Albaida i el Centre de Turisme (CdT) han organitzat un curs que pretén apropar als professionals del turisme a les noves tecnologies. Com explica el propi president de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, concretament es busca apropar-se al correu electrònic i les xarxes socials com a eines de promoció de productes i serveis turístics de la comarca. Els continguts programats se centren en la creació d’un blog o la utilització del correu amb finalitats divulgatives, publicitàries i comercials.

El curs està dirigit especialment a tècnics, a agents d’ocupació i de desenvolupament local (AODL) i a professionals en actiu del sector interessats en les noves tecnologies. En total, seran huit les hores lectives que tindran lloc a la seu de la Mancomunitat els pròxims 26 i 27 de setembre de 16 a 20h. Els temes que es portaran a terme inclouen, específicament, l’optimització de les possibilitats existents, la creació de contingut, la gestió i la dinamització en xarxes socials (WordPress – SEO, Linkendin, Facebook, Twitter, Google+…) o el desenvolupament de ginys, entre d’altres.
La Mancomunitat de la Vall d’Albaida organitza un nou curs sobre turisme i noves tecnologies La Mancomunitat de la Vall d’Albaida organitza un nou curs sobre turisme i noves tecnologies Reviewed by Anónimo on 19:04:00 Rating: 5

Post AD