La Mancomunitat presenta la 5a edició de ‘Senderisme a la Vall d’Albaida’ i una nova guia de 25 rutes

Un total de 24 rutes verdes guiades són les que integren la 5a edició del programa turísic ‘Senderisme a la Vall d’Albaida’ presentat per la Mancomunitat i que es desenvoluparà des d’este dissabte 29 de setembre fins al diumenge 16 de desembre. El programa s’allargaràixí durant 14 caps de setmana de la tardor i pretenen “promocionar el turisme d’interior alhora que donar a conèixer nous senders per tal de descobrir els vestigis etnològics que conserva el nostre territori”, segons ha explicat el propi president de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa.
Les rutes comencen així este cap de setmana amb dues rutes per l’Ombria del Benicadell a Beniatjar i el Ràfol de Salem. Dssabte 29h es començarà la ruta de Beniatjar a les 9h des de l’ajuntament eixint cap a la casa de Penalva, pel camí del Cid. D’allí s’agafarà la senda fins les Fontetes, i des d’estes fins la Casa dels Guardes o Les Planisses. Posteriorment es coninuarà per la pista forestal fins al final de la ruta del Mingo i es continuarà la ruta en sentit a Beniatjar, per tornar a les Fontetes i baixar per la senda fins al poble de nou. La longitud total és de 10 km i el temps aproximat és de 4 hores. Presenta una dificultat per la serra emblemàtica per als valldalbaidins i la més elevada de la comarca, amb una altitud de 1.104 m.
La Mancomunitat presenta la 5a edició de ‘Senderisme a la Vall d’Albaida’ i una nova guia de 25 rutes La Mancomunitat presenta la 5a edició de ‘Senderisme a la Vall d’Albaida’ i una nova guia de 25 rutes Reviewed by Anónimo on 15:52:00 Rating: 5

Post AD