El Diluvi du les seues 'Ovidenques' a la fira de comerç de Bocairent

Bocairent viu aquest cap de setmana que ve la VII Fira de Comerç, amb tot d'activitats que es desenvoluparan dissabte i diumenge. Entre altres, destaca l'actuació del grup El Diluvi dissabte 20, a les set de la vesprada, dins el Sépia&Fetge Festival a la placeta de Sant Roc que organitza el bar Sifó. El Diluvi oferirà un concert basat en el seu espectacle 'Ovidenques', fet a partir de versions pròpies de cançons d'Ovidi Montllor.
La VII Fira de Comerç de Bocairent se celebra els dies 20 i 21 d'octubre amb un ampli programa d'actes que inclou una fira de productes i oficis artesans i un mercat medieval, actuacions musicals de Cardaors, teatre, ballet, cercavila dels Cabolos, una desfilada infantil de Moros i Cristians, i més activitats.

Els museus de la localitat estaran oberts tots dos dies, i uns quants bars i restaurants oferiran, de dotze del migdia a dues de la vesprada, tapes gratis amb les consumicions.
El Diluvi du les seues 'Ovidenques' a la fira de comerç de Bocairent El Diluvi du les seues 'Ovidenques' a la fira de comerç de Bocairent Reviewed by Anónimo on 21:45:00 Rating: 5

Post AD