El patrimoni de Bocairent i d’Aielo de Rugat, oferta del cap de setmana de ‘Senderisme a la Vall d’Albaida’

El programa de turisme de la Mancomunitat ‘Senderisme a la Vall d’Albaia’ que promou la divulgació del patrimoni i medi ambient de la comarca tindrà com a oferta este cap de setmana Bocairent i Aielo de Rugat.

Dissabte 20 d’octubre a Bocairent es començarà la ruta a les 9h eixint de l’ajuntament cap al Mas de Giner, passant pel pont andalusí, la caseta Nova, la Casa el Sant i es puarà la Posolo i la Marjal. Després es continuarà per l’assagador del Pla fins arribar a la font del Rotgar on es farà una aturada per esmorzar. La ruta continuarà cap a l’ermita de Sant Antoni de Pàdua i s’enllaçarà amb el camí vell de Bocairent-Banyeres fins la Canaleta. Des d’allí es bordejarà el riu Clariano passant per les font de Borreguet i la Teula fins arribar al pont de Mitja Calça que conduirà al punt d’inici i fi de la ruta. La longitud total és de 10km i el temps aproximat és de 4 hores aproximadament; presenta una dificultat mitja.

Pel que fa al diumenge 21 d’octubre arribarà el torn per a Aielo de Rugat on es farà la ruta SL-V 43. A les 9h s’eixirà de l’ajuntament en direcció a la Font de la Pasta. L’itinerari transcorre per la font de la Pasta, la caseta del Magre, el castell de Rugat, la Font Penya de l’Hedra, i la Font del Ferri fins l’arribada a l’ajuntament. La longitud total és de 5 km i el temps aproximat és de 2 hores; presenta una dificultat mitja.
El patrimoni de Bocairent i d’Aielo de Rugat, oferta del cap de setmana de ‘Senderisme a la Vall d’Albaida’ El patrimoni de Bocairent i d’Aielo de Rugat, oferta del cap de setmana de ‘Senderisme a la Vall d’Albaida’ Reviewed by Anónimo on 10:51:00 Rating: 5

Post AD