L’erotisme poètic a debat a Bocairent amb acadèmics d’universitats valencianes, catalanes i balears

La Sala Joan de Joanes de Bocairent acollirà durant hui divendres i demà dissabte, 9 i 10 de novembre, alguns dels majors especialistes de l’etnopoètica en l’àmbit de la Filologia catalana dins de les jornades de la 8a Trobada d’Estudis Etnopoètics, els quals debatran sobre l’erotisme i els tabus de la literatura popular.
Així, representants de fins a cinc universitats del domini lingüístic com són les de València, Alacant, les Illes Balears, la Rovira i Virgili de Tarragona i l’Autònoma de Barcelona celebraran la seua huitena trobada a que es dedica a la conservació de les arrels populars.
Les jornades han començat a les 9h amb l’obertura per part de l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, seguit d’Emili Samper que recordarà la figura de Josep M. Pujol, impulsor de la creació d’este col·lectiu dedicat. A continuació, començarà la presentació de comunicacions de la mà d’una vintena de ponents que abastaran els tòpics fixats per a la cita en diversos gèneres de caire popular com les rondalles, els cançoners o els acudits.
La presència del Grup d’estudis d’etnopoètics a Bocairent servirà també per donar a conèixer els nous materials publicats en aquest àmbit, així com les pròximes commemoracions fixades, per una banda, i per celebrar-hi la seua assemblea anual, per una altra. Paral·lelament, divendres conclourà amb una exhibició a càrrec del grup de danses Cardaors al Teatre Avenida (21,30h) mentre que dissabte després del dinar de tancament hi haurà una passejada cultural pel nucli urbà de la població.
Ací us podeu descarregar el programa de la 8a Trobada d’Estudis Etnopoètics
L’erotisme poètic a debat a Bocairent amb acadèmics d’universitats valencianes, catalanes i balears L’erotisme poètic a debat a Bocairent amb acadèmics d’universitats valencianes, catalanes i balears Reviewed by Anónimo on 11:39:00 Rating: 5

Post AD