Més que Dones convoca a Bocairent una concentració contra la violència de gènere

L'associació Més que Dones de Bocairent celebra el cap de setmana que ve el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, i ho fa amb un programa d'activitats previstes de divendres a diumenge, i amb un manifest reivindicatiu molt crític amb les institucions públiques.
L'entitat critica que amb les retallades pressupostàries hagen disminuït d'un 42% les partides dedicades als programes d'igualtat; i denuncia actituds i declaracions poc responsables.

Els actes organitzats començaran amb la projecció de la pel·lícula del director Tate Taylor 'Criadas y señoras', al cine 3D, divendres 23 a les set i mitja de la vesprada. Dissabte hi ha previst un taller d'apoderament, d'enfortiment dels potencials propis, a partir de les sis de la vesprada, que tindrà continuïtat dissabte 1 de desembre. I diumenge convoquen una concentració de rebuig a la violència de gènere a la plaça de l'Ajuntament, a les sis i mitja de la vesprada.
Més que Dones convoca a Bocairent una concentració contra la violència de gènere Més que Dones convoca a Bocairent una concentració contra la violència de gènere Reviewed by Anónimo on 13:15:00 Rating: 5

Post AD