Tretze companyies actuen en la 28a Mostra de Titelles de la Vall d'Albaida

Els titelles tornen un any més a la Vall d'Albaida per a omplir els teatres i les escoles de 14 poblacions, en la 28 edició de la Mostra Internacional de Titelles, que arranca aquest dijous dia 8 de novembre, i que programa actuacions fins diumenge dia 11, organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.
La inauguració tindrà lloc aquest dijous, a les dotze del migdia, al Museu Internacional de Titelles d'Albaida, amb una actuació de l'argentí Roberto White. La programació durà espectacles de tretze companyies pels municipis d'Aielo de Malferit, Benissoda, Agullent, Fontanars dels Alforins, Atzeneta d'Albaida, Benigànim, Bocairent, Montaverner, Montitxelvo, Otos, el Palomar, la Pobla del Duc i Ontinyent, on es farà l'acte de cloenda diumenge 11 de novembre.

El jurat d'aquesta 28a edició de la Mostra Internacional de Titelles el formen Guillermina Barceló, Eduard Costa i Paula Salinas.
Tretze companyies actuen en la 28a Mostra de Titelles de la Vall d'Albaida Tretze companyies actuen en la 28a Mostra de Titelles de la Vall d'Albaida Reviewed by Anónimo on 12:52:00 Rating: 5

Post AD