Bocairent acabarà les obres del sector històric industrial amb ajuda de la Diputació

L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, i el President de la Diputació de València, Alfonso Rus, van arribar ahir a un acord pel qual l’ens provincial es compromet a col·laborar amb el consistori per a acabar les obres del sector històric industrial de la població. Les actuacions objecte de col·laboració se centraran a urbanitzar el sector, a més de finalitzar la instal·lació elèctrica i pavimentar la zona.

Ferre ha explicat que aquest polígon “alberga algunes de les primeres empreses de la població que antigament se situaven en el nucli urbà”. “Hem d’atorgar a les entitats locals possibilitats perquè seguisquen avance en un moment tan crític com l’actual”, ha comentat l’alcalde, al mateix temps que ha declarat que aquesta actuació “servirà per a continuar creant llocs de treball i garantir el futur de Bocairent“.

Reparació del pavelló

D’una altra banda Diputació també col·laborarà amb l’Ajuntament de Bocairent per tal de reparar la coberta de pavelló poliesportiu que pateix filtracions d’aigua.

Segons explicava el mateix alcalde el pavelló és una infraestructura “fonamental” per al municipi ja que és l’única instal·lació coberta en la qual s’acullen campionats locals i partits de l’equip femení de bàsquet. Ferre explicava que el pavelló arrossega des de fa temps unes deficiències que han obligat a suspendre la celebració d’algunes trobades esportives.
Bocairent acabarà les obres del sector històric industrial amb ajuda de la Diputació Bocairent acabarà les obres del sector històric industrial amb ajuda de la Diputació Reviewed by Anónimo on 11:56:00 Rating: 5

Post AD