Els treballadors de RECISA ajornen la vaga al 7 de febrer

Els treballadors de Recisa, l'empresa concessionària del servei de recollida del fem a la Val d'Albaida, han decidit d'ajornar fins al 7 de febrer l'inici de la vaga indefinida que tenien convocada. La decisió s'ha pres aquest dijous 17 de gener, després de la reunió celebrada al Tribunal d'Arbitratge Laboral, on s'ha acordat de mantenir més negociacions amb l'empresa que a hores d'ara té pendents de liquidar el salari de desembre i la paga extraordinària de Nadal.
També s'aprofitarà aquest temps per a insistir en la negociació del conveni, i alhora s'insistirà a fer veure la necessitat que la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida pague el deute milionari que té amb l'empresa concessionària.

El mes de desembre passat, els treballadors de RECISA van decidir d'iniciar gestions per a convocar una vaga de durada indefinida, a causa del 'reiterat endarreriment del pagament de les nostres nòmines'. I és que els treballadors denuncien que fa més de dos anys que van arrossegant contínuament endarreriments a l'hora de cobrar.
Els treballadors culpen de la situació tant els responsables de l'empresa com els gestors polítics, i es demanen 'on són els diners que paguem els contribuents' per la prestació del servei de la recollida de fem.

A hores d'ara l'empresa té els comptes bancaris embargats a causa dels impagaments a Hisenda i a la Seguretat Social. Alhora, uns quants municipis de la comarca tenen pendent de liquidar a l'ens comarcal la part que els pertoca pel servici de recollida de fem gestionat des de la Mancomunitat.
Els treballadors de RECISA ajornen la vaga al 7 de febrer Els treballadors de RECISA ajornen la vaga al 7 de febrer Reviewed by Anónimo on 16:30:00 Rating: 5

Post AD