1 de juny: Trobada d'Escoles en Valencià a Bocairent

La gran festa per la llengua de la Vall d'Albaida, la Trobada d'Escoles en Valencià, ja té data i lloc per a la celebració d'enguany: serà l'1 de juny a Bocairent, organitzada per l'Escola Infantil Municipal, el CEIP Lluís Vives, l'institut de secundària i les AMPA dels dos centres educatius, a més de l'Ajuntament i la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià.

Bocairent repeteix així l'experiència organitzativa d'aquests aplecs educatius i reivindicatius, atés que ja va acollir la Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida l'any 2000.

Des del consistori, el batle Josep-Vicent Ferre s'ha mostrat molt decidit a donar suport a la celebració de la trobada i convençut que tindran la col·laboració de les associacions locals. Ferre ha afirmat que aquestes festes per la llengua són 'més necessàries que mai' per les retallades de l'administració i per la devaluació que pateix l'ensenyament públic.

Justament aquest dissabte 23 de febrer se celebra la X Nit d'Escola Valenciana, en què l'entitat lliurarà els seus guardons i es presentaran totes les trobades d'enguany.
1 de juny: Trobada d'Escoles en Valencià a Bocairent 1 de juny: Trobada d'Escoles en Valencià a Bocairent Reviewed by Anónimo on 9:28:00 Rating: 5

Post AD