COEVAL organitza un encontre empresarial sobre el lideratge com a factor de canvis

La Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (COEVAL) celebrarà dimecres 20 de febrer un encontre empresarial dedicat a tractar el lideratge com a factor cultural i estratègic per a impulsar canvis. La ponència central de la trobada anirà a càrrec de Vicente Fernández, director de Lider Coaching, empresa especialitzada en la millora de rendiments professionals de directius i equips.

L'acte es farà a l'Hotel l'Estació de Bocairent, i es presenta com la primera activitat conjunta entre COEVAL i l'establiment hosteler dirigida al món empresarial. La col·laboració, tal com n'ha informat la confederació empresarial, tindrà continuïtat amb altres esdeveniments relacionats amb l'emprenedorisme per fer de la Vall d'Albaida un centre 'generador de canvis en la cultura empresarial valenciana'.

A més de Vicente Fernàndez, en l'encontre hi parlaran Josep V. Ferré, batle de Bocairent, Mats Lodder, director de l'Hotel l'Estació i el president de COEVAL, Rafael Pla.

La ponència anirà seguida d'un tast de vins preparat pel celler Heretat de Taverners, de Fontanars dels Alforins.
COEVAL organitza un encontre empresarial sobre el lideratge com a factor de canvis COEVAL organitza un encontre empresarial sobre el lideratge com a factor de canvis Reviewed by Anónimo on 22:25:00 Rating: 5

Post AD