'Ser dona al Sud' passa per Agullent, Bocairent, la Pobla del Duc i Ontinyent

El 28 de febrer passat va començar la campanya 'Ser dona al Sud' que anualment organitza el Fons Valencià per la Solidaritat, amb l'objectiu de donar a conéixer la realitat de les dones a països en vies de desenvolupament, a través del testimoni de dones i organitzacions que treballen pels seus drets i els de les seues comunitats i municipis. La campanya, en què enguany hi participen Alba Márquez i Enia Galdámez, membres de la Asociación Nacional de Regidoras, Síndicas y Alcaldesas Salvadoreñas (Andrysas), passarà per 25 municipis valencians, quatre dels quals de la Vall d'Albaida.

Andrysas va nàixer l'any 1998 amb l'interés i la preocupació de millorar el nivell de representació femenina als governs municipals. 'Ser dona al Sud' farà activitats a Agullent, Bocairent, la Pobla del Duc i Ontinyent.
'Ser dona al Sud' passa per Agullent, Bocairent, la Pobla del Duc i Ontinyent 'Ser dona al Sud' passa per Agullent, Bocairent, la Pobla del Duc i Ontinyent Reviewed by Anónimo on 15:38:00 Rating: 5

Post AD