Bocairent oferirà els seus entorns per a rodar pel·lícules gràcies al conveni signat amb la Ciudad de la Luz

Aprofitar entorns naturals com el parc natural de la Serra de Mariola o el riu Clariano, i patrimonials com el centre històric, els pous de neu, les Covetes dels Moros i la plaça de bous, és el que fomentarà la nova oficina de promoció de rodatges que tindrà Bocairent. Esta situació serà possible gràcies al conveni signat este matí entre l’alcalde de la localitat, Josep-Vicent Ferre, i el director general de la Ciudad de la Luz, José Antonio Escrivá, per tal que Bocairent integre la xarxa autonòmica d’oficines de promoció que impulsa el complexcinematogràfic.

D’esta forma, la població compta des de ja amb una eina d’assessorament i d’informació als servei de les productores locals, estatals i internacionals. Segons Escrivá un dels objectius d’esta iniciativa és “posar en valor els recursos locals”, a més el director general destaca que la implantació destos “elements institucionals” serveixen “per a donar servei i suport al complex” a l’hora de “promocionar, fomentar i desenvolupar estratègicament i econòmica, en totes les seues dimensions, la indústria audiovisual valenciana i, al mateix temps, altres serveis i empreses implicades com la restauració o el comerç”.

Per la seua banda l’alcalde Ferre espera que el conveni contribuïsca “a generar riquesa” perquè, tal i com recorda, els rodatges ocorreguts amb anterioritat van permetre “desestacionalitzar l’ocupació hostalera amb els consegüents beneficis per al sector i per als seus treballadors”. Igualment, Josep-Vicent Ferre apunta un altre aspecte positiu de la iniciativa com és “la promoció del nom de Bocairent i dels seus recursos patrimonials i mediambientals”.

Rodatges anteriors

Cal recordar que Bocairent ha acollit els darrers anys el rodatge de diverses pel·lícules de la mà de la Ciudad de la Luz com ‘Un cuento chino‘ de Sebastián Borensztein, guanyadora del premi Goya al millor film iberoamericà el 2012 entre d’altres guardons; ‘Balada triste de trompeta’ d’Álex de la Iglesia; i ‘Nacidas para sufrir’ de Miguel Albadalejo. A més, ‘Como estrellas fugaces’ d’Anna di Francisca i ‘Celos’ de Vicente Aranda també compten amb escenes ubicades a la població.

Font: Comarcalia.info
Bocairent oferirà els seus entorns per a rodar pel·lícules gràcies al conveni signat amb la Ciudad de la Luz Bocairent oferirà els seus entorns per a rodar pel·lícules gràcies al conveni signat amb la Ciudad de la Luz Reviewed by Anónimo on 17:02:00 Rating: 5

Post AD