La Font de Mariola i la Font de Gamellons no podran acollir acampades

La Conselleria de Medi Ambient ha deixat de concedir, des del 30 d'abril, permisos per a usar les zones d'acampada de la Font de Mariola (Bocairent) i de la Font de Gamellons (Ontinyent) per la manca de pressupost destinat a manteniment d'aquests espais. En total, la mesura afecta 25 espais d'acampada de tot el País Valencià.
L'Ajuntament de Bocairent ja s'ha pronunciat sobre el cas, i ha enviat una carta al director general de Medi Natural, Alfredo González, per a mostrar la seua disconformitat. El batle de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, denuncia en la carta que la mesura afavoreix les instal·lacions privades en detriment de les zones públiques i que posa en perill llocs de treball vinculats al turisme d'interior.

En l'escrit, el batle de Bocairent exigeix que la Conselleria de Medi Ambient conserve la gestió directa de tota l'àrea integrada al Parc Natural de la Serra de Mariola.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
La Font de Mariola i la Font de Gamellons no podran acollir acampades La Font de Mariola i la Font de Gamellons no podran acollir acampades Reviewed by Anónimo on 17:34:00 Rating: 5

Post AD