La Guàrdia Civil investiga l'intent de segrest d'una jove de 15 anys de Banyeres de Mariola

La premsa provincial i autonòmica s’ha fet ressó de l’intent de segrest d’una jove d’aquesta població
de 15 anys d’edat ocorregut el dimecres de la setmana passada quan aquesta practicava esport per paratges de la zona de l’Ansarí, un succés que es troba baix la investigació de la Guàrdia Civil.
Fonts ben informades han explicat que l'intent de segrest es va produir en la vesprada del dimecres, quan l'adolescent caminava pel camí que enllaça la zona d’Ull de Canals i l'Ansarí, amb la font de la Coveta, en la capçalera del riu Vinalopó. El lloc en el qual es va produir l'incident es troba dins del terme del municipi de Bocairent, encara que a una relativa distància del casc urbà de Banyeres. D'acord amb la informació facilitada, un furgó de color gris plata ocupat per dos joves d'entre 20 i 30 anys i bona presència física es va parar al costat de la jove a la que van formular alguna pregunta o observació. Segons ha trascendit, tots dos portaven ulleres de sol i el conductor lluïa un pírcing en l'orella. Els joves van intentar introduir-la al vehicle per la força, però aquesta es va ressistir i va aconseguir escapar després de propinar-li una mossegada en l'avantbraç al que viatjava al seint dret, fugint de seguida serra amunt i ocultant-se entre la vegetació, la qual va afavorir que puguera despistar als seus agressors. La Policia Judicial s'ha fet càrrec de la recerca, i sense descartar altres hipòtesis, s'especula amb la possibilitat que es tractara d'un intent de segrest exprés que tinguera com objectiu sol·licitar un rescat.

Font: Banyeres Digital

La Guàrdia Civil investiga l'intent de segrest d'una jove de 15 anys de Banyeres de Mariola La Guàrdia Civil investiga l'intent de segrest d'una jove de 15 anys de Banyeres de Mariola Reviewed by Anónimo on 12:28:00 Rating: 5

Post AD