Bocairent celebrarà el Dia mundial del Medi ambient amb activitats durant el cap de setmana

Bocairent celebra el Dia mundial del Medi Ambient amb ativitats d’esta regidoria commemoratives específiques i amb una campanya de foment de la ciutadania canina. En el primer àmbit, les activitats d’este 5 de juny es traslladen al cap de setmana i comencem amb un taller infantil divendres a les 18h al Bar de la joventut de creació de joguets amb reciclat.

Dissabte arrancarà amb una pujada a l’ermita del Sant Crist a les 9h de la mà del Centre excursionista local que enguany celebra el 50 aniversari. A continuació, a les 12,30h, un espai recuperat recentment com és el pouet de sant Vicent acollirà un contacontes amb Rosa Fra; mentre que a les 20h els responsables de l’empresa Mel de Bocairent, pioners en l’obtenció de la marca Parc natural, realitzaran una conferència sobre ‘L’abella a la serra de Mariola i al món’. A més, fins diumenge romandrà oberta l’exposició ‘En-Arborar! Arbres monumentals i paisatges arbrats’ impulsada pel Museu de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) a la Sala Joan de Joanes. Paral·lelament, el departament encapçalat per Paqui Cabanes posa en marxa aquest 6 de juny una sèrie d’activitats “per sensibilitzar la ciutadania i per donar-los a conèixer els drets i els deures dels propietaris d’animals de companyia”. Així, sengles xerrades de conscienciació a càrrec de la Protectora d’animals d’Alcoi als centres educatius de la localitat aproximaran la qüestió al jovent. Igualment, els dies 9 i 23 d’este mes tindrà lloc un curs d’ensinistrament caní amb Ànima Canina.

IEVA

Finalment, la darrera proposta del cap de setmana a Bocairent serà la conferència ‘L’Hospital militar internacional d’Ontinyent i la sanitat en guerra’ pronunciada per Joan Josep Torró, professor associat del departament d’Educació comparada i d’Història de l’eduacació de la Universitat de València. La cita forma part del cicle d’al·locucions sobre la contesa organitzat per l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) i es realitzarà divendres, 7 de juny, a les 20h a la Sala Joan de Joanes.

Font: Comarcalia.info
Bocairent celebrarà el Dia mundial del Medi ambient amb activitats durant el cap de setmana Bocairent celebrarà el Dia mundial del Medi ambient amb activitats durant el cap de setmana Reviewed by Anónimo on 20:40:00 Rating: 5

Post AD