Bocairent obri la temporada de piscina municipal amb nous vestidors

Bocairent va obrir dissabte passat la campanya d’estiu de la piscina municipal amb uns vestidors totalment remodelats com a principal novetat. D’esta forma, les dependències guanyen en “comoditat, prestacions i higiene” segons el regidor d’Esport, Antonio Santonja, gràcies a una inversió de 77.400 euros aportats pel Pla provincial d’obres i de serveis de la Diputació de València.

Igualment, també canvia l’horari que s’amplia durant el cap de setmana fins les 20h, per les 19h dels dies feiners, mentre que l’obertura serà a les 10,30 h de dilluns a diumenge. Per contra, les tarifes d’accés romanen invariables “malgrat ser-hi de les més econòmiques de tota la contornada”, tal i com apunta Santonja.

Així mateix, la Regidoria d’Esports ofereix un ventall de cursos per a juliol des de 4 anys a adults passant per iniciació (1r i 2n de Primària), perfeccionament (a partir de 3r de Primària) i entrenament sense deixar de banda l’aeròbic d’aigua. En esta ocasió els membres de la mateixa família que s’inscriguen tenen descomptes importants de fins el 20%.

Font: Comarcalia.info
Bocairent obri la temporada de piscina municipal amb nous vestidors Bocairent obri la temporada de piscina municipal amb nous vestidors Reviewed by Anónimo on 13:31:00 Rating: 5

Post AD