Cajamar finançarà i donarà liquiditat avantatjosa als comerciants de Bocairent

L’entitat financera Cajamar Caixa Rural i ACIS-Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent han signat un conveni de col·laboració dirigit a facilitar línies de finançament i serveis en condicions preferents que permeten cobrir les necessitats de liquiditat i millorar els balanços dels comerços locals.

El president d’ACIS, Ignacio Silvestre, la tresorera de l’agrupació, Ana Isabel Vicedo, i el director de l’oficina de Cajamar a la localitat, Sergio Tormo, han subscrit aquest acord que el seu principal objectiu és afavorir la competitivitat dels 27 comerços associats a aquesta agrupació local.

Entre altres productes i serveis, Cajamar Caixa Rural oferirà als associats un finançament especial per a l’adquisició de productes tecnològics i vehicles, així com línies de crèdit ICO i una tarifa especial de TPV.

Font: Comarcalia.info
Cajamar finançarà i donarà liquiditat avantatjosa als comerciants de Bocairent Cajamar finançarà i donarà liquiditat avantatjosa als comerciants de Bocairent Reviewed by Anónimo on 13:45:00 Rating: 5

Post AD