Un negligència pot haver causat l'incendi forestal de Bocairent

L'incendi que ahir diumenge es va declarar a la serra de Mariola, al terme de Bocairent, es va donar per conrolat poc abans de les onze de la nit. El servei d'emergències va rebre l'avís del foc a les vuit de la vesprada. Hui treballen sis brigades i dues autobombes per a refrescar el perímetre.
El Centre de Coordinació d'Emergències i el Consorci Provincial de Bombers ha informat que el foc va començar al Pla de les Ànimes, fins on es van desplaçar en un primer moment quatre brigades, tres autobombes i tres mitjans aeris, a més d'un coordinador forestal i bombers d'Ontinyent.

Les investigacions apunten que l'origen del foc pot ser una negliència en tasques de neteja o de crema controlada. Les hectàrees cremades són tres.
El juliol de l'any passat un gran incendi ja va cremar aquesta serra, situada a les comarques centrals valencianes. Aquell foc va cremar cinc-centes hectàrees, entre els termes de Cocentaina, Alcoi i Bocairent.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Un negligència pot haver causat l'incendi forestal de Bocairent Un negligència pot haver causat l'incendi forestal de Bocairent Reviewed by Anónimo on 23:01:00 Rating: 5

Post AD