Bocairent celebra les festes d'estiu a Sant Agustí

Les carrosses de la cavalcada d'aquest dijous 22 d'agost, els set Cabolos acompanyats pels xirimiters i tabaleters de Sant Agustí, i pel grup de Gegants i Cabets valencians, donen l'eixida a les festes que Bocairent dedica a Sant Agustí que es celebren fins a l'1 de setembre.
Entre les tradicions que es reviuen en aquestes festes, hi ha les cinc nits de danses a la plaça de l'Ajuntament, de divendres 23 al dimarts 27, així com l'aparició dels Cabolos, el cant dels gojos i el bes de la relíquia de Sant Agustí la diada del sant, dimecres 28.
La programació festiva inclou un campionat de pàdel, un de raspall, una eixida popular amb bicicleta, i la 6a Cursa de la Dona. No hi faltarà el foc, amb una mascletada, ni la música, amb un concert de música clàssica a càrrec del quintet de metalls Vallbrass Quintet.
Quedaran encara un parell de propostes per al cap de setmana posterior: la mitjanit de dissabte 31 hi haurà un correfocs pel barri medieval a càrrec de la colla Dimonis de Darrere la Vila, i diumenge 1 de setembre de matí es disputarà un triatló-cross.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent celebra les festes d'estiu a Sant Agustí Bocairent celebra les festes d'estiu a Sant Agustí Reviewed by Anónimo on 15:04:00 Rating: 5

Post AD