Bocairent torna a reclamar les obres de millora de la CV-81 projectades el 2006

L'Ajuntament de Bocairent ha recordat a la Conselleria d'Infraestructures i Transport la situació de l'accés als polígons industrials i al parc natural de la Mariola, que encara continua regulat per una rotonda partida tot i que el 2006 la Generalitat va qualificar de 'necessària' la millora d'aquest punt situat en el punt quilomètric 15,5 de la CV-81.
De fet, l'abril de 2006 es va redactar un projecte (pdf) de supressió d'aquesta glorieta per a construir un pas superior i una via de servei, amb carrils d'accés i una eixida per a la gasolinera del punt quilomètric 19,3.

El projecte, però, no ha arribat a fer-se realitat i ja en desembre de 2011 una reclamació del consistori va dur el secretari d'Infraestructures, Victoriano Sánchez-Barcaiztegui, a visitar el tram afectat i a comprometre's 'a buscar la solució més adient i a realitzar l'obra'. En aquell moment, es reclamà que almenys es construira una rotondacom a solució transitòria.
Quasibé dos anys després, el batle de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, li ha fet arribar una carta en què li recorda que 'ni s'ha licitat el projecte ni ha començat l'obra' d'aquesta infraestructura de caràcter bàsic per a la indústria de l'àrea i per al turisme de la localitat.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent torna a reclamar les obres de millora de la CV-81 projectades el 2006 Bocairent torna a reclamar les obres de millora de la CV-81 projectades el 2006 Reviewed by Anónimo on 15:09:00 Rating: 5

Post AD