Bocairent homenatja els millors esportistes de l’any

Damián Marset, Ladislao Vidal i Ramón Belda opten al reconeixement de tots els clubs de la localitat. L’espeleologia, el ciclisme i l’atletisme són les modalitats presents enguany en la relació de nominats al premi de millor esportista de Bocairent que es donarà a conèixer aquest dissabte, 28 de setembre, al Teatre Avenida durant la 10a Festa de l’Esport. Així, Damián Marset, Ladislao Vidal i Ramón Belda formen la terna que opta al reconeixement de tots els clubs locals mentre que Juan Manuel Puerto rebrà la distinció per tota la seua trajectòria dedicada a la muntanya.

En paraules del regidor de l’àrea, Toni Santonja, els tres candidats “demostren que no sols d’esports majoritaris viu Bocairent i que l’esforç sempre rep la recompensa de la satisfacció personal i del reconeixement”. Igualment, Santonja qualifica Puerto com “una de les fites capdavanteres d’una generació que ha fet del contacte amb la naturalesa la seua forma de deport i que, a més, ha suposat un estímul i una eina de sensibilització mediambiental imprescindible per a molts altres”.

La cita servirà per retre homenatge també a un membre de cada club: Isidro Borderia (CE Bocairent “futbol”), Rafael Asensio (CD Karate), Maria José Vicedo (CD Pesca), Centre excursionista (Centre excursionista en la celebració del seu 50 aniversari), Eugenio Risueño (Club ciclista), Ricardo Reig (Campionat de l’Esportivitat), Pablo García (Motoclub Nicogass), Mauro Reig (Futbol Patronato), Pere Crespo (Club de tennis), Jorge Mazcuñán (Club d’atletisme) i Francisco Belda (Club de bàsquet Patronato).

Font: Portal Comarcal
Bocairent homenatja els millors esportistes de l’any Bocairent homenatja els millors esportistes de l’any Reviewed by Anónimo on 23:48:00 Rating: 5

Post AD