Bocairent acull la primera trobada d'escriptors en català de la Vall d'Albaida

El mot 'renadiu' fa referència als cultius que naixen espontàniament i creixen sense conreu, a partir de les llavors que han quedat en el camp de la collita de l'any anterior. El simbolisme del significat d'aquesta paraula l'ha feta ser el nom amb què s'ha convocat la primera trobada d'escriptors en català de la Vall d'Albaida, i que servirà també com a nom de la publicació que en resultarà.
La proposta, convocada el maig passat, busca crear un contacte actiu entre els escriptors de la comarca i els convida a participar amb un text en la publicació digital que es farà anualment. A més, la iniciativa tindrà una relació directa amb la Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida ja que les trobades dels autors i la presentació de l'edició literària tindran com a escenari la localitat on aquell any es celebre la festa per la llengua.

És per això que en aquesta primera ocasió la visita dels escriptors serà a Bocairent, on es va fer el mes de juny passat la Trobada de 2013. El programa d'aquest encontre comença a les dotze del migdia des de la plaça de l'Ajuntament per a visitar la localitat, coincidint amb la VIII Fira de Comerç i el Mercat Medieval que s'hi fa. La presentació pública de la revista tindrà lloc a les 13.30 a la sala municipal 'Joan de Joanes'.

Entre els escriptors que s'hi aplegaran hi ha confirmats Joan Olivares, Àngel Company, Pep Alfonso, Vicent E. Belda, Àngel Cano, Mara Palmi, Josep Penadés o Mariló Sanz.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent acull la primera trobada d'escriptors en català de la Vall d'Albaida Bocairent acull la primera trobada d'escriptors en català de la Vall d'Albaida Reviewed by Anónimo on 16:03:00 Rating: 5

Post AD