Bocairent comença a celebrar el Nou d'Octubre

Una conferència del catedràtic  d'Organització d'empreses de la Universitat de València i membre del  consell d'administració de Caixa Ontinyent, Josep Pla, enceta aquest divendres els actes que l'Ajuntament de Bocairent ha programat per a celebrar la Diada del País Valencià. Pla parlarà sobre 'La  globalització i la seua incidència en els sectors manufacturers  tradicionals: l'amenaça de la Xina'.
El programa, que s'allarga fins al mateix dia 9, ofereix també una actuació de Llorenç el contacontes a la plaça de l'Ajuntament i un espai de poesia a la cafeteria l'Esglai, dissabte 5; així com un taller infantil  i la representació teatral de l'obra 'Angoixa', a càrrec d'Angoixa Teatre, diumenge 6.

L'Ajuntament lliurarà dimarts 8 els seus premis acadèmics del curs 2012-2013, i els Premis Nou d'Octubre, que enguany són per a a l'historiador Rafael Pérez Cabanes i per a Caritas Parroquial. Serà a les vuit de la vesprada, al Teatre Avenida, amb la representació de l'espectacle 'Estellés: de mà en mà', a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba. El dia acabarà amb un sopar a l'hotel l'Estació.

Per al dia de la festa, el programa presenta una xocolatada infantil, una cercavila dels dolçainers i tabaleters de l'Aljub, una lectura a càrrec de l'alumnat del CEIP 'Lluís Vives', i una partida de raspall entre els equips de Bocairent.

Programa

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent comença a celebrar el Nou d'Octubre Bocairent comença a celebrar el Nou d'Octubre Reviewed by Anónimo on 11:35:00 Rating: 5

Post AD