Confiscats 85 quilos de marihuana al terme de Bocairent

L'Ajuntament de Bocairent ha informat de dues operacions realitzades conjntament per la Policia Local i la Guàrdia Civil que van confiscar, en conjunt, 85,20 quilos de marihuana cultivada a dues partides de la serra de Mariola.
El 13 de setembre es va localitzar una plantació d'on es van recollir 43 quilos de marihuana, valorats segons les mateixes fonts en uns 40.000 euros. Tot i que la policia hi va sorprendre dos individus a qui tenen identificats, no els van poder detindre i a hores d'ara es troben en parador desconegut amb una ordre de cerca i captura.
Només quinze dies després, l'1 d'octubre, es van confiscar 40 quilos més d'aquesta planta, i 2,20 quilos de material ja assecat i preparat per a la distribució, amb un valor total que s'acosta als 50.000 euros. Aquesta operació sí que va permetre la detenció de dues persones (O.J.M. i A.J.M.) que van passar a disposició judicial, i que van quedar en libertat amb càrrecs per un delicte conra la salut pública.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Confiscats 85 quilos de marihuana al terme de Bocairent Confiscats 85 quilos de marihuana al terme de Bocairent Reviewed by Anónimo on 18:32:00 Rating: 5

Post AD