La bocairentina Raquel Tormo, sisena en els Premis Extraordinaris de Batxillerat

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) la resolució (pdf) per la qual es concedeixen els Premis Extraordinaris de Batxillerat als 29 alumnes amb millors resultats acadèmics obtinguts en les proves establides en la convocatòria d'aquests premis. La sisena millor nota en les proves ha estat per a Raquel Tormo, de l'IES de Bocairent. Justament la setmana passada Raquel Tormo va rebre un homenatge de la comunitat educativa de Bocairent durant la gala de lliurament dels Premis Nou d'Octubre.


Amb aquests guardons, la Conselleria pemia 'la capacitat, l'esforç i dedicació dels alumnes de Batxillerat excel·lents, que constitueixen un exemple a seguir per la resta de l'alumnat', recalca aquesta departament a través d'un comunicat.

Els alumnes premiats queden exempts del pagament de les taxes universitàries durant el primer any dels seus estudis superiors si els fan en un centre públic, i compten amb una distinció en el seu expedient acadèmic anotada pels Secretaris dels Instituts d'Educació Secundària en què van realitzar la inscripció.

A la prova s'hi van presentar un total de 145 alumnes. D'entre els 29 premiats, 14 han cursat la modalitat de Ciències i Tecnologia, 14 la d'Humanitats i Ciències Socials i un alumne ha cursat un batxillerat sense modalitat. Dels 29 alumnes, 28 han optat per examinar-se d'anglès com a llengua estrangera i un en francès. Ara podran optar al Premi Estatal de Batxillerat que convoca el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte espanyol. 


Mitjana de 8,75 o mésPer a optar a aquests premis calia tindre una mitjana de les qualificacions en els dos cursos de qualsevol de les modalitats de batxillerat igual o superior a 8,75 punts. Per a obtenir la nota mitjana, es computen exclusivament les qualificacions obtingudes en les matèries comunes, específiques de modalitat i optatives dels dos cursos de Batxillerat.

La Conselleria d'Educació concedeix anualment, des del curs 1998-1999, els Premis Extraordinaris de Batxillerat, amb els quals es reconeix la trajectòria dels alumnes que han cursat els seus estudis amb les millors qualificacions.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
La bocairentina Raquel Tormo, sisena en els Premis Extraordinaris de Batxillerat La bocairentina Raquel Tormo, sisena en els Premis Extraordinaris de Batxillerat Reviewed by Anónimo on 16:01:00 Rating: 5

Post AD