Els bolets protagonitzen l'oferta gastronòmica de Bocairent

Els veïns i visitants de Bocairent poden gaudir, fins al 17 de novembre, de la segona edició de les jornades gastronòmiques 'Novembre boletaire', organitzada per la Regidoria de Turisme amb la col·laboració de vuit establiments locals, en els quals s'oferiran entrants amb els pebrassos com a protagonistes, acompanyats de beguda, a un preu de dos euros.

Als hotels l’Àgora i l’Estació, als bars Sifó i el Ravalet, i a les cafeteries l’Esglai, Pàdel, Rabet de gat i el Terrat es trobarà aquesta possibilitat de degustar plats basats en els pebrassos, i a més participar en un sorteig de tres invitacions dobles per al 6è concurs gastronòmic de Carn de Caça i Bolets Vila de Bocairent. Per a entrar en el soretig caldrà haver fet alguna degustació en, almenys, quatre dels establiments.

El concurs de Caça i Bolets es farà el 25 de novembre que ve, a l'hotel Ferrero, en el qual els participants hauran d'elaborar dos plats, un amb els ingredients que identifiquen el concurs, i un altre de borreta.

- Quinzena de tapes de bolets 2013 (pdf)

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Els bolets protagonitzen l'oferta gastronòmica de Bocairent Els bolets protagonitzen l'oferta gastronòmica de Bocairent Reviewed by Anónimo on 22:15:00 Rating: 5

Post AD