La 29a Mostra Internacional de Titelles arrbarà enguany a tretze localitats de la Vall

Setze companyies participen en la 29a Mostra Internacional de Titelles de la Vall d'Albaida que comença aquest dijous 7 de novembre a l'Olleria, amb un acte inaugural al Teatre Cervantes (antic Depòsit), a les onze del matí, amb la representació de l'obra 'La màgia de la flauta màgica'. Enguany són tretze les localitats en què hi haurà representacions de la mostra, organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, amb sessions escolars i per a tots els públics. En aquesta edició en seran tres les específiques per a públic adult.
La 29a edició durà a la Vall d'Albaida les companyies Àrtics Productions, amb 'Titellet'; Teatre de la Caixeta amb 'La màgia de la flauta màgica'; Teatre a Mà amb 'El soldadet de plom', Tramant Teatre amb 'El vestit nou de l’emperadriu', Lluerna Teatre amb 'Lili' (a la Fundació Salvador Mollà d’Ontinyent, on s'hi podrà visitar l'exposició 'Tirant de fil' preparada pel propi Salvador Mollà). La companyia Festuc Teatre representarà 'La sireneta'.

La resta de companyies europees que actuaran en la mostra són Teatro de la Luna amb 'El Pollo Pepe'; La Canica amb 'El gallo de las veletas'; Tanxarina amb 'Trogloditas'; Caleidoscopio Teatro amb '¡Ábrete Sésamo!'; Behibi’s amb 'Bueltaka'; Falsaria de Índias amb 'Sololeo'; The Bag Lady Theater amb 'Bag Lady'; Ymedioteatro amb 'Sie7e'; i els holandesos Lichtbende, que interpretaran 'Poufff'. Des de l'Argentina tindrem l'espectacle 'Sueños de papel', a cparrec de la companyia Del Redoble Teatro y Títeres.

La mostra, dissenyada per Vicent Vila, director de la sala Escalante Centre Teatral de la Diputació de València, es clourà diumenge dia 10, amb la representació de '¡Ábrete Sésamo!' al Teatre Echegaray, on es farà lliurament també dels premis atorgats pel jurat, format per Encarna Dolzm programadora d'Alboraia; Pablo Ricart, actor, periodista i director teatral; i Paula Salinas, comissària i creadora d'exposicions.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
La 29a Mostra Internacional de Titelles arrbarà enguany a tretze localitats de la Vall La 29a Mostra Internacional de Titelles arrbarà enguany a tretze localitats de la Vall Reviewed by Anónimo on 21:01:00 Rating: 5

Post AD