Pebre Negre de Xàtiva i Rossinyol de Nàquera, guanyadors del concurs gastronòmic de Bocairent

El jurat del 6è Concurs Gastronòmic de Carn de Caça i Bolets de Bocairent celebrat aquest dilluns 25 de novembre va concedir els dos primers premis als restaurants Rossinyol, de Nàquera, i Pebre Negre, de Xàtiva. L'establiment del Camp de Túria es va endur el premi en la categoria de Caça i Bolets, amb un encenalls de filet de cèrvol amb parmentier de boletus i de salsa de pebrassos; el premi per al restaurant de Xàtiva va ser en la categoria del plat obligatori de borreta.
Unes dues-centes persones van assistir a l'acte de lliurament, celebrat a l'hotel Ferrero, en què es va oferir un àpat amb plats preparats per restauradors i productes locals. En aquesta sisena edició hi han participat un total de dotze restaurants valencians, però cap de la Vall d'Albaida.
La resta de premiats, en la categoria de Caça i Bolets van ser Casa Granero de Serra, i Juan XXIII de Benifaió. En l'apartat de borreta de Mariola, els altres restaurants guardonats foren El Chaparral de Serra i Pica'p Food and Drinks de València.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Pebre Negre de Xàtiva i Rossinyol de Nàquera, guanyadors del concurs gastronòmic de Bocairent Pebre Negre de Xàtiva i Rossinyol de Nàquera, guanyadors del concurs gastronòmic de Bocairent Reviewed by Anónimo on 22:23:00 Rating: 5

Post AD