Cinc biblioteques públiques de la comarca, guardonades per la promoció de la lectura

Cinc biblioteques públiques de la Vall d'Albaida van ser guardonades dins la campanya Maria Moliner 2013 d'animació a la lectura promoguda pel Ministeri de Cultura espanyol, que premia projectes o activitats de dinamització lectora amb l'objectiu de fomentar la lectura entre col·lectius socials, especialment xiquets i joves. S'hi premien tres-centes biblioteques de tot l'estat, les qual reben lots de 180 llibres.
De la nostra comarca, han aconseguit el premi les biblioteques d'Aielo de Malferit amb el projecte 'Un perol de…', Bocairent amb 'Llibres al rescat, un sms amb totes les lletres', Llutxent que hi participava amb 'La biblioteca animada: pla d'animació lectora 2012', Montitxelvo amb 'Esta és la meua biblioteca' i l'Olleria amb la campanya 'Sumant capacitats. Tots som diferents, tots som especials'.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Cinc biblioteques públiques de la comarca, guardonades per la promoció de la lectura Cinc biblioteques públiques de la comarca, guardonades per la promoció de la lectura Reviewed by Anónimo on 16:27:00 Rating: 5

Post AD