L'Associació Unió Musical Bocairent interpretarà el LXX Concert de Música Festera a Bocairent

L'Associació Unió Musical de Bocairent interpretarà el dissabte 11 de Gener a les 18.30h al Teatre Avenida el LXX Concert de Música Festera. El qual, com tots els anys, està organitzat per l'Ajuntament de Bocairent i l'Associació de Festes de Moros i Cristians de Bocairent.
Amb la batuta del director titular Josep Vicent Moltó i Garcia, interpretaran fins un total d'onze peces festeres. Cal destacar que es contarà amb la col·laboració dels compositors i directors convidats Vicent Casanova, Fco Valor Llorens i Jose Rafel Pascual Vilaplana. Així com la col·laboració dels xirmiters de l'Aljub de Bocairent a les peces amb dolçaina.
Com cada concert fester, els assistents podran gaudir de l'estrena d'un seguit de peces dedicades a bocairentins. D'una banda, caldria remarcar l'estrenara d'un pasdoble composat i dedicat pel director honorífic Jose Rafael Pasqual Vilaplana a l'Associació Unió Musical de Bocairent pels seus 90 anys. D'altra banda, hi haurà peces dedicades als capitans dels Estudiants, Moros Vells i Mosqueters, així com per a membres de la Filà dels Marins i de la Junta de Festes. Del programa també destaca l'homenatge que fa la banda a l'amic i mestre de Beneixama, Pedro Joaquín Francés.
Les entrades per al concert es podran recollir de 10.30 a 12.30 al Teatre Avenida, així com una hora abans del concert. Les localitats no estaran numerades i tindran un preu de 5€.
Per acabar, recordar que el divendres 10 de gener, hi haurà el segon acte del 90 Aniversari després de la presentació del mateix la setmana passada. El divendres José Rafael Pascual Vilaplana realitzarà una xerrada sobre 'La música de banda a la festa de Moros i Cristians: aproximació a la història d'un gènere musical', a les vuit de la vesprada a la Sala Joan de Joanes.


PROGRAMA LXX CONCERT FESTER

1a Part
1- Las Leandras ( Pasdoble) ------------ Francisco Alonso
2 - Dos Marins ( Marxa mora) ------------Vicente Casanova
3 - Mosquet i Fonda ( Marxa cristiana) ------ Sergi Vanyó Peidro
4- Martí Ximanà ( Marxa mora ) ---------- Fco Valor Llorens
5- Pepe Reig (Pasdoble) -------------------- Jose Fco Belda Pérez

2a Part
6. Bukayrân ( Pasdoble) -------------------------- Jose Rafael Pascual Vilaplana
7. Almogàvers, Sang i Ferro ( marxa cristiana) ----- Jose Rafael Pascual Vilaplana
8. Kike "El Gallo" ( marxa mora) ------------------- Jose Rafael Pascual Vilaplana
9. Andrés Contrabandista ( Pasdoble ) -------- Óscar Navarro González
10. Pepe Cortés ( Marxa Mora ) ------------ Pedro Joaquín Francés
11. Gloria ( Marxa Cristiana ) ---------------- Pedro Joaquín Francés.
L'Associació Unió Musical Bocairent interpretarà el LXX Concert de Música Festera a Bocairent L'Associació Unió Musical Bocairent interpretarà el LXX Concert de Música Festera a Bocairent Reviewed by Anónimo on 19:54:00 Rating: 5

Post AD