Més que Dones enceta diumenge els actes del Dia de la Dona amb una xarrada sobre prostitució

L'Associació Més que Dones de Bocairent enceta aquest diumenge els actes que ha organitzat per a celebrar el Dia Internacional de la Dona, amb una xarrada de títol provocatiu: 'Mamà, de gran vull ser puta'. Es tracta d'una xarrada d'Alícia Moragues, representant de l'Àrea Antipatriarcal de la Coordinadora Obrera Sindical, en què es plantejarà l'abolició de l prostitució, a les 19.00 a la Sala Joan de Joanes.
Les activitats continuaran divendres 7 de març amb el contacontes Miguel A. Morella, a les 19.00 al Maset dels Granaders, després del qual hi haurà un sopar de baix braç (21.00) i l'actuació de Pellikana (23.30). L'entrada per al contacontes és gratuïta, i la del concert costarà cinc euros. L'actuació més el sopar seran vuit euros.
Una excursió pel barramc de la Fos clourà el programa d'actes, diumenge 16 de març, amb eixida a les nou del matí des de la plaça de l'Ajuntament de Bocairent.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Més que Dones enceta diumenge els actes del Dia de la Dona amb una xarrada sobre prostitució Més que Dones enceta diumenge els actes del Dia de la Dona amb una xarrada sobre prostitució Reviewed by Anónimo on 10:03:00 Rating: 5

Post AD