Queda obert l’accés al polígon industrial el Pontarró de Bocairent

El polígon industrial el Pontarró, situat a la dreta de la carretera que uneix Bocairent amb Villena, ja compta amb un nou accés des d’aquest divendres, 21 de març, mitjançant un vial que connecta aquesta àrea amb la rotonda del Regadiu en la CV-81. La construcció de la infraestructura va estar a càrrec de l’urbanitzador amb la qual cosa van ser els propietaris de la zona els encarregats d’assumir la inversió necessària.

D’aquesta forma, “s’elimina un punt negre com era l’entrada anterior que connectava directament amb la carretera”, segons fonts municipals. A més, l’Ajuntament de Bocairent contrasta “aquesta realitat” amb la paràlisi de la Conselleria d’Infraestructures que manté aturada la construcció d’una rotonda completa al punt quilomètric 15,5 de la mateixa CV-81 demandada pel consistori com a solució provisional donada la paralització del projecte integral de millora de la seguretat vial de la carretera previst des del 2006.

Fonts: Bocairent.es
Queda obert l’accés al polígon industrial el Pontarró de Bocairent Queda obert l’accés al polígon industrial el Pontarró de Bocairent Reviewed by Anónimo on 13:14:00 Rating: 5

Post AD