Bocairent dedica abril a les paraules

Baix el títol “Abril, el mes de les paraules”, la Regidoria de Cultura de Bocairent ha organitzat tot un seguit d’activitats “per a fomentar la literatura en tota la seua extensió”, segons la seua titular, Francesca Cabanes. La programació va ser presentada dissabte passat, 29 de març, abans de la conferència pronunciada per Maria Viu, d’Edicions Bromera, sobre “Com es fa un llibre?”.

A més, aquests dos dissabtes pròxims, 5 i 12 d’abril, hi haurà sengles espais de lectura i tallers a l’aire lliure, concretament al parc de la Derrota i al mirador de la Ronda Sud, respectivament. Igualment, la Biblioteca pública municipal acollirà el dia 11 una animació lectora a càrrec de Bruixes Maduixes Contacontes mentre que el Teatre Avenida serà l’escenari per a la representació de “InfanTICS” de Josep Enric Grau el dia 24 destinada per als més menuts.

No obstant això, la programació s’obri a tots els públics i el 12 d’abril els sonets de Shakespeare s’escoltaran al Teatre Avenida amb la veu de Rafa Xambó i el seu concert “T’estimo tant”. El cantautor estarà acompanyat per Salva Vázquez al piano i per Matthieu Saglio al violoncel.

Finalment, el remat a les activitats arribarà el cap de setmana del 26 i del 27 d’abril amb la celebració de la 7a Fira del llibre a la plaça de l’Ajuntament. La cita servirà per a sortejar un llibre electrònic que la Regidoria de Cultura atorgarà com a premi entre els assistents a un mínim de tres activitats incloses en “Abril, el mes de les paraules” de Bocairent.

Font: TV Digital Ontinyent
Bocairent dedica abril a les paraules Bocairent dedica abril a les paraules Reviewed by Anónimo on 11:10:00 Rating: 5

Post AD