Bocairent dedicarà la Diada Musical a les composicions per als Moros i Cristians

L'Associació Unió Musical Bocairent, nascuda l'any 1924, celebra enguany el seu noranté aniversari, dins la programació d'activitats del qual ha assumit l'organització de la 24a Diada Musical de la Vall d'Albaida. Serà el 24 de maig, però per al pròxim 26 d'abril ja ha preparat l'acte de presentació oficial de la Diada.

La cita és a les 20.30 al Teatre Avenida, i l'agrupació musical ha informat que durant l'acte es farà públic el vídeo enregistrat durant el mes d'abril que fa un recull de música tradicional bocairentina intrepretada en alguns espais de la localitat. El treball s'ha fet pensant tant en la promoció de la Diada com també de la cultura i el turisme a Bocairent.

La 24a Diada estarà dedicada a la música de Moros i Cristians. Segons han explicat des de la Unió Musical Bocairent, es pretén 'posar en valor este gènere únic i plenament valencià, i per això comptaran amb la col·laboració de l’Associació de Compositors de Música Festera'. Entre els compositors que han confirmat l'assistència destaquen Jose Rafael Pascual, Saül Gómez, Damián Molina, Daniel Ferrero, Enrique Alborch, Miguel Àngel Ibiza i Benedicto Ripoll.

Bocairent ja va acollir l'any 1995 la Diada Musical de la Vall d'Albaida, edició de la qual se'n pot veure un complet reportatge en vídeo.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent dedicarà la Diada Musical a les composicions per als Moros i Cristians Bocairent dedicarà la Diada Musical a les composicions per als Moros i Cristians Reviewed by Jairo Molina on 16:56:00 Rating: 5

Post AD