Bocairent incrementa d'un 40% en dos anys les visites en Setmana Santa i Pasqua

L'atractiu turístic de Bocairent ha quedat palés de nou amb l'increment de visites que ha rebut la població durant les recents festes de Setmana Santa i Pasqua, augment quantificat en un 40% respecte de les registrades l'any 2012.

Des de l'Ajuntament de Bocairen han informat que l'oficina de turisme ha atés 2.265 visitants durant aquestes festes, mentre que fa dos anys en van ser 1.626. El nombre total de turistes és major, ja que no estan comptabilitzats els qui acudeixen a la localitat directament sense passar per l'oficina encarregada de la informació i promoció turística.

Per a la regidora de l'àrea, Noèlia Vañó, els bons resultats són resultat de 'la combinació perfecta entre la promoció des del consistori […] i el dinamisme de la iniciativa privada, amb l'imuls d'una fira de productes locals i d'una ruta de tapes per una dotzena d'establiments'. Segons la regidora i 'a falta d'un balanç més detallat', aquests dies 'l’hostaleria local va assolir un gran volum de negoci i l’oferta d’allotjament es va cobrir pràcticament al 100%'.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent incrementa d'un 40% en dos anys les visites en Setmana Santa i Pasqua Bocairent incrementa d'un 40% en dos anys les visites en Setmana Santa i Pasqua Reviewed by Jairo Molina on 11:01:00 Rating: 5

Post AD